Autorisert forhandler av Delma

Sveitsiske klokker fra Delma

Klassiske dykkerklokker og sportsklokker fra Delma.

Sveitsiske klokker fra Delma – Swiss Time
Delma Cayman Field Automatic – Swiss Time
NYHET!

Delma Cayman Field Automatic

Delma Cayman Field Automatic er en allsidig og robust sportsklokke med egenskapene til en dykkerklokke. Klokken har en sort urskive med selvlysende visere og er vanntett ned til 500 meter/50 ATM

Det robuste og støvtette dekselet i rustfritt stål er forseglet med en anti-reflekterende safirglass for å sikre holdbarhet og lesbarhet.

Delma Continental – Swiss Time
NYHET!

Delma Continental

Delma har hentet inspirasjon fra sine klokkemodeller fra 1960-tallet og kommer nå med en helt ny kolleksjon. Continental har moderne finish og funksjoner som demonstrerer Delmas utvikling og kompromissløse forpliktelse til kvalitet.

Delma Cayman Worldtimer – Swiss Time
Nyhet!

Delma Cayman Worldtimer

Den nye Cayman Worldtimer bringer et globalt perspektiv til Cayman-familien med en toveis bezel inngravert med 24 byer, som hver representerer en annen tidssone, mens den opprinnelige Cayman er en raffinert klassisk dykkerklokke.

Delma Sea Star – Swiss Time
Nyhet!

Delma Sea Star

Sea Star er et klassisk dameur, som i tillegg har det robuste utrykket til et ekte dykkerur. Passer like godt på stranda som til fest. Denne klokken trenger du aldri å ta av deg!

Delma Oceanmaster Antarctica – Swiss Time

Delma Oceanmaster Antarctica

Oceanmaster Antarctica er utstyrt med en taktisk planlegger, punkter med seilindikatorer og en solid nautisk ramme som gjør deg klar for enhver utfordring.
Limited Edition fra Delma – Swiss Time
NYHET!

Limited Edition fra Delma

Nye Shell Star Bronze er laget av den fineste bronse. Designet tar oss tilbake til 1970 da Shell Star ble gitt ut med stor anerkjennelse som merkevarens første profesjonelle dykkerur

Den nye utgaven er limitert til kun 500 eksemplarer.

Dykkerklokker fra Delma – Swiss Time
PÅ DYPET

Dykkerklokker fra Delma

Eksepsjonelle instrumenter som navigerer deg trygt gjennom havdypet. Delmas dykker kolleksjon omfatter en rekke robuste klokker som er egnet for dykkere som er vant til å overskride sine personlige grenser.

Blue Shark III fra Delma – Swiss Time
NYHET!

Blue Shark III fra Delma

Kolleksjonen Blue Shark har i alle tider overgått forventningene når det kommer til klokkenes motstandsdyktighet, og den tredje generasjonen er intet unntak. Den nye Blue Shark III er en av de mest robuste dykkerklokkene som noen gang er blitt produsert.

Aero Commander fra Delma – Swiss Time
SE OPP!

Aero Commander fra Delma

Kolleksjonen Aero Commander er inspirert av måleinstrumentene i klassiske og moderne fly, og er et kvalitetsur for herremenn som trives med å være i toppklassen. Klokkene har de samme detaljene som tidligere pilotklokker med et forstørret og sporty utrykk.

Gratis frakt

Vi leverer klokken hjem til deg i forsikret forsendelse med TNT eller Fedex. Helt gratis.

Norges mest joviale kundeservice?

Ring oss på 413 43 413 for en hyggelig klokkeprat. Vi hjelper deg!

Trygg netthandel

Hos oss kan du handle trygt. Norsk selskap, norske forbrukerrettigheter.

Trygg netthandel på swisstime.no

Nyhetsbrev fra Swiss Time

Klokkeentusiast?

Vi varsler deg når nye klokkemerker er tilgjengelig i nettbutikken!

Swiss Time
>