Det er 2 års internasjonal garanti fra kjøpsdato på alle våre varer, såfremt ikke annet fremkommer. Denne garantien dekker fabrikasjonsfeil eller mangler, men dekker ikke normal slitasje på produktet.

Som kunde i vår nettbutikk har du også 14 dagers angrerett ihht Angrerettloven. Vi tilbyr gratis frakt på alle ordrer og varene vil bli levert via Posten.

Samtlige priser er angitt i norske kroner. Merverdiavgiften er inkludert i prisen. Vi gjør vårt beste for at all informasjon på våre nettsider skal være korrekt. Vi tar forbehold om feil eller mangler i produktbeskrivelser, priser eller annen informasjon som fremkommer på våre nettsider.

Bilder av produktene kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For å kunne handle i vår nettbutikk må du ha fylt 18 år.

Ta kontakt med oss på e-post kundeservice@swisstime.no dersom du har noen spørsmål.

Din bestilling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om den er i overensstemmelse med bestillingen.

Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller deler av den dersom produktet er utsolgt. I så tilfelle vil vi varsle deg.

Prisene er i stadig forandring og vi tar derfor forbehold om prisendring som følge av endrede priser fra våre leverandører.

To års garanti

Det er to års internasjonal garanti på alle produkter fra kjøpsdato, med mindre annet fremkommer. Denne garantien gjelder hos alle autoriserte forhandlere rundt om i verden.

Denne garantien dekker fabrikasjonsfeil eller mangler, men dekker ikke normal slitasje av produktet.

Sikker betaling

Når du handler i vår nettbutikk vil du ha muligheten til å velge mellom flere sikre betalingsmuligheter. Dette er de valgene du har:

  • Betaling med VISA eller Mastercard
  • Eventuelt kan du ta kontakt med oss på e-post kundeservice@swisstime.no og overføre via nettbank.

Leveringsbetingelser

Normalt vil du motta varen 1-3 uker etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager, samt ved bestilling av ur fra Brellum.

Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrefristskjema vil bli sendt sammen med varen. Varen kan returneres til nettbutikken ihht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger og varen sendes via Posten. Om du ønsker å få varen levert utenfor Norge tar vi 990,- for sikker frakt med forsikret forsendelse.

Retur og bytterett

14 dagers angrerett

Når du handler i vår nettbutikk skal du alltid føle deg helt trygg, og vi forholder oss til Forbrukerkjøpsloven og Angrerettloven.

Ihht. Angrerettloven har du rett til å angre kjøpet ditt. Angreretten gjelder for kjøp varer og enkelte tjenester over internett uten å oppgi grunn, ved å melde fra innen 14 dager etter at varen og angrerettskjema er mottatt. Melding om bruk av angreretten må være sendt til oss innen utløpet av fristen, og kan gis på hvilken som helst måte. Man har ikke angrerett på graverte varer. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende må produktet være levert oss i tilnærmet mengde og stand som du mottok den (les mer under «Retur av varer»).

Har du spørsmål om Angrerettloven, Forbrukerkjøpsloven eller andre regler som angår deg som forbruker kan du kontakte Forbrukerrådet i ditt hjemfylke. Informasjon finner du på forbrukerradet.no.

Retur av varer

Hvis du har mottatt en vare som er feilbestilt eller som du ikke ønsker å beholde, kan du returnere varen til oss innen 14 dager etter at du mottok varen. Se da på angrerettskjemaet som fulgte med varen. Dette skjemaet skal alltid følge med varen når du sender den i retur. Varer kan returneres til oss hvis det skulle være en feil på varen, du har mottatt feil vare, mottatt varer du ikke har bestilt eller at du angrer på kjøpet. Ihht. Angrerettloven kan du angre bestillingen din innen 14 dager etter at du har mottatt varen.

Når varen returneres må den være ubrukt og sendes i original forpakning med alle etiketter på. Beskyttelsesplast, pris og tagger skal heller ikke være tatt bort. Eventuell returforsendelse må betales av deg.

Returvarer sendes til følgende adresse:

Swiss Time AS
Grefsenveien 141B,
0492 Oslo

Gratis frakt

Vi leverer klokken hjem til deg i forsikret forsendelse med TNT eller Fedex. Helt gratis.

Norges mest joviale kundeservice?

Ring oss på 413 43 413 for en hyggelig klokkeprat. Vi hjelper deg!

Trygg netthandel

Hos oss kan du handle trygt. Norsk selskap, norske forbrukerrettigheter.

Trygg netthandel på swisstime.no

Nyhetsbrev fra Swiss Time

Klokkeentusiast?

Vi varsler deg når nye klokkemerker er tilgjengelig i nettbutikken!

Swiss Time
>