Ref. 52701.621.1.016

Delma Sea Star Gold PVD

(0)

7 650,-
Du kan handle trygt på swisstime.no
Betal med Vipps – send beløpet til 560783

Betale med Vipps?

Send beløp og ønsket modell til 560783

På lager

  • 1-3 ukers leveringstid
  • Gratis levering i Norge!
  • 2 års internasjonal garanti

Merke
  Delma
Kategori
  Dame
Funksjoner
  Date
Urverk
  Quartz
Materialer
  Rustfritt stål  PVD
Diameter
  29 mm
Vannbestandig
  100 meter – 10 ATM
Farge
  Sort

Delma ble grunnlagt i 1920-årene av brødrene Albert og Adolf Gilomen. En viktig epoke begynte for den sveitsiske urmakerindustrien, når Delma satte tempoet for fremtiden. En ny type klokke ble helt sentral: armbåndsuret.

I starten av det 20. århundre begynte militære soldater å bære lommeklokker montert på armen. Denne praksisen ble observert av tidlige aviatorer, og snart ble armbåndsuret populært i dagliglivet til folk flest, både av praktiske grunner og mote.

Fokuset til Delma har hele tiden vært å lage presise, robuste klokker som samtidig er elegante. Selskapet var tidlig dedikert til å produsere klokker som fulgte dagens standard for innovasjon. Urene ble utelukkende laget av de dyktigste horologene og bestod alltid av materialer fra ledende leverandører.

Etter en lang periode i hendene på Gilomen-familien, endret selskapet eierskap. Det ble omdøpt Delma Watch Ltd. i 1966 etter overtakelsen av Ulrich Wüthrich og en annen partner. Takket være deres robuste lederskap og gode beslutninger, kom Delma trygt gjennom kvartskrisen på syttitallet – en periode hvor tusenvis i klokkeindustrien mistet jobbene sine og mange merkevarer forsvant.

I 1996 overtok Ulrichs svigersønn. I dag er Delma fortsatt familieeid og drives av Fred Leibundgut og partnere. Hans sønn Andreas er ansvarlig for all markedsføring.

Som en av de siste uavhengige produsentene av sveitsiske urverk, er Delma mer dedikert enn noen gang i urmakertradisjonen. De er stolte av å fortsette å formidle de unike verdiene til det tradisjonelle, sveitsiske håndverket rundt om i verden.

Anmeldelser (0)

Det er ikke skrevet noen anmeldelser av Delma Sea Star Gold PVD enda.

Gratis frakt

Vi leverer klokken hjem til deg i forsikret forsendelse med TNT eller Fedex. Helt gratis.

Norges mest joviale kundeservice?

Ring oss på 413 43 413 for en hyggelig klokkeprat. Vi hjelper deg!

Trygg netthandel

Hos oss kan du handle trygt. Norsk selskap, norske forbrukerrettigheter.

Trygg netthandel på swisstime.no

Nyhetsbrev fra Swiss Time

Klokkeentusiast?

Vi varsler deg når nye klokkemerker er tilgjengelig i nettbutikken!

Swiss Time
l>