Ref. North-Sea-DABD

North Sea Deep Arctic Black Dial

5 (2)

Edox krone og pusher med dobbel O-ring, heliumventil, gummirem, ripebeskyttet safirglass, gjennomsiktig bakside på urkassen og vanntett ned til 500 meter.

39 990,-
Du kan handle trygt på swisstime.no
Betal med Vipps – send beløpet til 560783

Betale med Vipps?

Send beløp og ønsket modell til 560783

På lager

 • 1-3 ukers leveringstid
 • Gratis levering i Norge!
 • 2 års internasjonal garanti

Merke
  North Sea
Kategori
  Dykkerklokke  Herre  Sport  Unisex
Funksjoner
  Bezel  Date  Chronograph
Urverk
  Automatisk
Materialer
  Karbon  Gummirem
Diameter
  45 mm
Vannbestandig
  500 meter – 50 ATM
Farge
  Sort  Hvit

Endelig er kolleksjonen her!

Swiss Time AS er stolte av å ha inngått et langsiktig samarbeid med TechnipFMC om å produsere høykvalitets dykkerur under navnet North Sea Deep Explorer & North Sea Deep Arctic, de to mest avanserte dykkestøtte offshore konstruksjonsfartøyene i verden som eies og opereres av TechnipFMC.

SwissTime samarbeider med TechnipFMC

Les omtale av North Sea Deep Arctic Black Dial på Tidssonen.no, Klokkeriet.no og Finansavisen.no:

https://www.tidssonen.no/tett-pa-nylanserte-north-...

https://klokkeriet.no/2021/02/10/north-sea-deep-ar...

https://finansavisen.no/premium/klokker/2021/02/15...

TechnipFMC er en global leder i energisektoren og leverer prosjekter, produkter, teknologi og tjenester. De har cirka 36 000 ansatte, fra 128 nasjonaliteter og opererer i 48 land over hele verden. Hovedkontor ligger i London med operative hovedkontor i Houston og Paris. TechnipFMC er børsnotert på NYSE og Euronext.

TechnipFMC har en lang og solide merittliste med leveranse av mange utfordrende og nyskapende undervannsprosjekter i verdens mest værharde havområder, som Nordsjøen og Atlanterhavet. Som bransjeledende i verden på havbunnsutvikling, engasjerer TechnipFMC seg i optimalisering av havbunnsfelter fra tidlig konseptfase til ferdig utbygging og videre drift, fra grunt til ekstremt dypt vann.

Dykkestøtte fartøyene, DSV1) Deep Explorer & DSV1) Deep Arctic, er uten tvil to av de mest avanserte dykkestøtte fartøyene i verden med den høyeste teknologiske standarden for sine datastyrte metningsdykker kammerkomplekser for opptil 24 metningsdykkere, inkludert dykkeklokkene med låringssystemer og de hyperbare livbåtene.

Om klokkene

North Sea-modellene Deep Explorer & Deep Arctic er laget av Edox som har mer enn 136 års erfaring på å lage dykkerur. Urene er produsert i karbon, som er et ekstremt sjokkabsorberende materiale som passer godt for ekstreme forhold. Dykkerurene er vanntette ned til 500 meter.

Urene kommer i fire farger; hvit og blå skive Deep Explorer og sort og rød skive Deep Arctic. Urene har heliumventil i kassen og baksiden av urene, i safirglass, er preget med en skisse av fartøyene med dykkerklokkene senket ned i havet.

Vår tids romfarere under vann.

Disse urene hedrer den flotte jobben som vår tids profesjonelle metningsdykkere utfører. Vi kaller dem vår tids romfarere under vann.

Technical specification:

 • Width: 45 MM
 • Functions: Chronograph, Day-date, Diving bezel
 • Material: Carbon
 • Movements: Automatic
 • Water Resistance: 500 meters – 50 ATM
 • Gender: Men
 • Color: Black

EDOX CALIBER 011 BASED ON SW 500:

 • Frequency: 28'800 A/h
 • Power reserve: 48h
 • Diameter: 30.00 MM (13 11/4''')
 • Movement Height: 7.90MM
 • Number of jewels: 25
 • Shock Resistance: Incabloc
 • Accuracy Margin: 20 s/d
 • Functions: Display of hours, minutes, seconds.

I TechnipFMC er menneskene og deres arbeidsmiljø kjernen i alt de gjør. TechnipFMC bruker store ressurser på å tilrettelegge for forskning og kunnskapsbygging, ikke bare innen teknologi, men også innen helse og fysiologi i ekstreme arbeidsmiljøer som metningsdykking er. Her har TechnipFMC knyttet til seg noen av de fremste ekspertene i verden.

På vegne av TechnipFMC vil 3% av overskuddet fra alt salg av alle North Sea-urene som er knyttet til disse to fartøyene, doneres til European Underwater and Baromedical Society (EUBS)2). Midlene vil bli satt i et eget fond i EUBS for helse- og fysiologiforskning innen dykking, inkludert profesjonell dykking óg metningsdykking.

På denne måten bidrar TechnipFMC til å videreutvikle kunnskap om metningsdykking som intervensjonsmetode, samt å utdanne neste generasjons eksperter i dykkemedisin og forskning.

For å lære mer om TechnipFMC, gå til TechnipFMC.com og følg dem på Twitter@TechnipFMC og YouTube.

1DSV = Dive Support Vessel
2European Underwater and Baromedical Society (EUBS)

North Sea

Merkevaren "North Sea" eies av Swiss Time AS i alle EU-land, Norge og Sveits gjennom de siste 13 år. Vi har blitt gjort oppmerksom på at Bremont og tyske Steinhart har laget klokkemodeller med navnet "North Sea", noe de ikke har tillatelse til. Dette anses som useriøst og kan resultere i erstatningsansvar. Det første man gjør når man oppretter et nytt klokkemerke er å sjekke vareklasse 14 i landet man skal utgi klokkene, noe disse leverandørene åpenbart ikke har gjort. Det er kun Swiss Time AS som er berettighet merkevaren "North Sea", samt Edox som på lisens har tillatelse til å produsere "Edox North Sea Collection". Det blir tatt juridiske grep fra vår og Edox sin side for å få stoppet de ovennevnte modellene.

Anmeldelser (2)

Øyvind Loennechen

"This is the North Sea watch I like the best. Good contrasts on the white dial and really cool carbon housing contrasting black and grey layers. It is a not to big and the weight is very comfortable on the wrist. I'm a big fan of the watch backplate with the DSV and dive bell imprint. This watch represents well the technology improvements, materials and future we see in modern day saturation diving."

5
21.01.2021
Frands Preben Frandsen

"Veldig god opplevelse når jeg kjøpte North Sea Deep Explorer Blue Dial! Uret svarte til høye forventninger. Utrolig tøff i karbon, og med en historie bak designen som er unik! Servicen hos Swiss Time må bare omtales. Her får man rask og personlig oppfølging sammen med høy teknisk kompetanse. Fikk tilbud om personlig levering hjem. Det endte opp med at jeg kjørte innom fordi jeg skulle forbi, men det var på en søndag! Ble møtt på trygg og veldig hyggelig måte! Anbefaler både uret og butikken."

5
10.02.2021

Gratis frakt

Vi leverer klokken hjem til deg i forsikret forsendelse med TNT eller Fedex. Helt gratis.

Norges mest joviale kundeservice?

Ring oss på 413 43 413 for en hyggelig klokkeprat. Vi hjelper deg!

Trygg netthandel

Hos oss kan du handle trygt. Norsk selskap, norske forbrukerrettigheter.

Trygg netthandel på swisstime.no

Nyhetsbrev fra Swiss Time

Klokkeentusiast?

Vi varsler deg når nye klokkemerker er tilgjengelig i nettbutikken!

Swiss Time
cript>