Ref. North-Sea-1967-Limited-Edition

North Sea 1967 Automatic Limited Edition

(0)

When all started in the North Sea.

27 490,-

Forhåndsbestill

 • Juli/august 2020
 • Gratis levering i Norge!
 • 2 års internasjonal garanti

Merke
  North Sea
Kategori
  Dykkerklokke  Herre  Sport
Funksjoner
  Bezel  Date
Urverk
  Automatisk
Materialer
  Bronse  Nylonrem
Diameter
  43 mm
Vannbestandig
  320 meter – 32 ATM
Farge
  Bronse

When all started in the North Sea...

Det iskalde vannet i Nordsjøen er utilgivende. Å gjøre jobber fra 70 til mer enn 300 meters dyp, i beksvart vann og under et knusende trykk som er mange ganger større enn det på overflaten, er en krevende øvelse som krever mot og dyktighet. Nordsjødykkerne hadde det som måtte til.

Det første oljefunnet som ble gjort på norsk sokkel var Balder i Nordsjøen i 1967. En ny æra begynte.

Disse modige pionerene innen dykking bidro til funnet av enorme oljerikdommer under havoverflaten, noe som i sin tur banet veien for at Norge kunne investere i sosiale og miljøvennlige prosjekter verden over – til nytte for nordmenn i generasjonene som kommer.

North Sea 1967 Limited Edition, produsert av sveitsiske Edox, markerer denne eksepsjonelle hendelsen med en helt ny og eksklusiv klokke i bronse.

Edox er stolt over å være den offisielle produsenten av North Sea 1967 Limited Edition – en klokke med robuste sportsfunksjoner som kan brukes når som helst og hvor som helst.

Om klokken

Naturligvis er klokken usedvanlig vannavstøtende – North Sea 1967 Limited Edition kan du ha på armen helt ned til 320m.

Kassen er laget av eldet bronse som har en mørkere og finere patina, sort keramisk bezel og sort urskive. Inne i urkassen finner du et Caliber 80 urverk med automatisk opptrekk. Hender og indekser er belagt med Superluminova for økt synlighet om natten eller i vannet.

Nordsjødykkerne – pionerer i det "indre rommet".

På baksiden av uret finner du inngravert "North Sea Divers", offisiell logo og en stilisert dykkerhjelm, samt nummereringen.

Klokken kommer i en vanntett kevlarkoffert og leveres med to remmer – én eksklusiv mørk brun lærrem og én sort spesiallaget nylonrem som du kan bruke i vann. Begge remmene er utstyrt med quick shift.

Limited Edition

Klokken kommer i to serier. Den offisielle serien går under navnet Edox North Sea 1967 Collection og finnes i kun 320 eksemplarer verden over. Men ettersom Swiss Time eier rettighetene til merkevaren North Sea og står bak designet av klokkene, blir det produsert en egen serie i kun 30 eksemplarer – North Sea 1967 Collection. Det er denne serien på 30 eksemplarer som selges eksklusivt her på swisstime.no – denne unike klokken selges ingen andre steder i verden.

Allerede nå kan du sikre deg et eksemplar av denne eksklusive modellen som finnes i kun 30 utgaver. Forhåndsbestill i dag!

Levering juli/august 2020.

Tekniske spesifikasjoner

 • Ø43MM
 • CALIBER 80 (BASED ON SW200)
 • BRONZE
 • SAPPHIRE CRYSTAL
 • CERAMIC BEZEL
 • WATER RESISTANCE 320M / 32 ATM
 • SUPERLUMINOVA ON HANDS
 • 14MM CASE HEIGHT
 • 120G

Les historien og se bilder av Nordsjødykkerne her.

North Sea

Merkevaren "North Sea" eies av Swiss Time AS i alle EU-land, Norge og Sveits gjennom de siste 13 år. Vi har blitt gjort oppmerksom på at Bremont og tyske Steinhart har laget klokkemodeller med navnet "North Sea", noe de ikke har tillatelse til. Dette anses som useriøst og kan resultere i erstatningsansvar. Det første man gjør når man oppretter et nytt klokkemerke er å sjekke vareklasse 14 i landet man skal utgi klokkene, noe disse leverandørene åpenbart ikke har gjort. Det er kun Swiss Time AS som er berettighet merkevaren "North Sea", samt Edox som på lisens har tillatelse til å produsere "Edox North Sea Collection". Det blir tatt juridiske grep fra vår og Edox sin side for å få stoppet de ovennevnte modellene.

Anmeldelser (0)

Det er ikke skrevet noen anmeldelser enda.

Swiss Time
pt>