Ref. 80118-BRN-N67

North Sea 1967 Automatic Limited Edition

5 (6)

When all started in the North Sea... NYHET! Nå kan du kjøpe spesialtilpassede remmer sammen med din nye North Sea 1967 klokke.

27 490,-
Du kan handle trygt på swisstime.no
Betal med Vipps – send beløpet til 560783

Betale med Vipps?

Send beløp og ønsket modell til 560783

På lager

 • 1-3 ukers leveringstid
 • Gratis levering i Norge!
 • 2 års internasjonal garanti

Merke
  North Sea
Kategori
  Dykkerklokke  Herre  Sport
Funksjoner
  Bezel  Date
Urverk
  Automatisk
Materialer
  Bronse  Nylonrem
Diameter
  43 mm
Vannbestandig
  320 meter – 32 ATM
Farge
  Bronse

When all started in the North Sea...

Det iskalde vannet i Nordsjøen er utilgivende. Å gjøre jobber fra 70 til mer enn 300 meters dyp, i beksvart vann og under et knusende trykk som er mange ganger større enn det på overflaten, er en krevende øvelse som krever mot og dyktighet. Nordsjødykkerne hadde det som måtte til.

Det første oljefunnet som ble gjort på norsk sokkel var Balder i Nordsjøen i 1967. En ny æra begynte.

Disse modige pionerene innen dykking bidro til funnet av enorme oljerikdommer under havoverflaten, noe som i sin tur banet veien for at Norge kunne investere i sosiale og miljøvennlige prosjekter verden over – til nytte for nordmenn i generasjonene som kommer.

North Sea 1967 Limited Edition, produsert av sveitsiske Edox, markerer denne eksepsjonelle hendelsen med en helt ny og eksklusiv klokke i bronse.

Edox er stolt over å være den offisielle produsenten av North Sea 1967 Limited Edition – en klokke med robuste sportsfunksjoner som kan brukes når som helst og hvor som helst.

Om klokken

Naturligvis er klokken usedvanlig vannavstøtende – North Sea 1967 Limited Edition kan du ha på armen helt ned til 320m.

Kassen er laget av eldet bronse som har en mørkere og finere patina, sort keramisk bezel og sort urskive. Inne i urkassen finner du et Caliber 80 urverk med automatisk opptrekk.

Nordsjødykkerne – pionerer i det "indre rommet".

På baksiden av uret finner du inngravert "North Sea Divers", offisiell logo og en stilisert dykkerhjelm, samt nummereringen.

Klokken kommer i en vanntett kevlarkoffert og leveres med to remmer – én eksklusiv mørk brun lærrem og én sort spesiallaget nylonrem som du kan bruke i vann.

Spesialtilpassede klokkeremmer

Håndsydde remmer i bøffelskinn, krokodilleskinn og cordovan fra Atelier Petrov.

Solide gummiremmer fra Rubber B i flere ulike farger.

Alle remmene er tilpasset klokkene North Sea 1967 & North Sea 1978 og er bygd om til quick-shift, slik at du enkelt kan skifte rem med neglen.

Se hele utvalget

Limited Edition

Klokken kommer i to serier. Den offisielle serien går under navnet Edox North Sea 1967 Collection og finnes i kun 320 eksemplarer verden over. Men ettersom Swiss Time eier rettighetene til merkevaren North Sea og står bak designet av klokkene, blir det produsert en egen serie i kun 30 eksemplarer – North Sea 1967 Collection. Det er denne serien på 30 eksemplarer som selges eksklusivt her på swisstime.no – denne unike klokken selges ingen andre steder i verden.

Sikre deg et eksemplar av denne eksklusive modellen som finnes i kun 30 utgaver. Bestill nå!

Tekniske spesifikasjoner

 • Ø43MM
 • CALIBER 80 (BASED ON SW200)
 • BRONZE
 • SAPPHIRE CRYSTAL
 • CERAMIC BEZEL
 • WATER RESISTANCE 320M / 32 ATM
 • SUPERLUMINOVA ON HANDS
 • 14MM CASE HEIGHT
 • 120G

Les historien og se bilder av Nordsjødykkerne her.

North Sea

Merkevaren "North Sea" eies av Swiss Time AS i alle EU-land, Norge og Sveits gjennom de siste 13 år. Vi har blitt gjort oppmerksom på at Bremont og tyske Steinhart har laget klokkemodeller med navnet "North Sea", noe de ikke har tillatelse til. Dette anses som useriøst og kan resultere i erstatningsansvar. Det første man gjør når man oppretter et nytt klokkemerke er å sjekke vareklasse 14 i landet man skal utgi klokkene, noe disse leverandørene åpenbart ikke har gjort. Det er kun Swiss Time AS som er berettighet merkevaren "North Sea", samt Edox som på lisens har tillatelse til å produsere "Edox North Sea Collection". Det blir tatt juridiske grep fra vår og Edox sin side for å få stoppet de ovennevnte modellene.

Anmeldelser (6)

Daniel Ljønes

"Bestilte den nye North Sea 1967 automatic og er veldig fornøyd. Klokka er finere i virkeligheten enn på bildene. Henning overleverte klokka personlig, og jeg ble møtt av en engasjert og ærlig person med lidenskap for det han driver med. Sitter igjen med et totalinntrykk som har overgått alle klokkeforhandlere jeg har vært borti tidligere."

5
08.01.2021
Hein Eriksen

"Alltid hyggelig og god service, veldig imøtekommende."

5
11.01.2021
Vegard Liven

"Kjøpte nettop North Sea 1967 og 1978. Dette blir nok en favoritt for meg. God service og kule klokker. Svært fornøyd."

5
12.01.2021
Viggo Johan Hansen

"Kjøpt North Sea 1967 og er kjempefornøyd. Stilren og en flott klokke å feste øynene på. Edox skal vel være garanti nok for kvalitet, tenker jeg. Kundeservice hos Swiss Time er topp, og du blir også ivaretatt som kunde. Fikk klokken levert, og Henning som overleverte klokken er en imøtekommende, hyggelig og engasjert mann. Som vi sier på min dialekt «En likanes kar». Finne du noe du liker på nettbutikken, ikke nøl med og be om visning/prat."

5
25.04.2021
Amin Donko

"Byttet inn en annen klokke mot North Sea 1967 og er meget fornøyd. Stilren og en flott klokke å feste øynene på. Edox skal vel være garanti nok for kvalitet, tenker jeg. Kundeservice hos Swiss Time er topp, og du blir også ivaretatt som kunde. Fikk klokken levert, og Henning som overleverte klokken er en imøtekommende, hyggelig og engasjert mann. Finne du noe du liker på nettbutikken, ikke nøl med og be om visning/prat."

5
22.05.2021
Torfinn Tønnessen

"Har hatt min North Sea 1967 noen uker nå, veldig fornøyd. Upåklagelig service, kan anbefales."

5
09.12.2021

Gratis frakt

Vi leverer klokken hjem til deg i forsikret forsendelse med TNT eller Fedex. Helt gratis.

Norges mest joviale kundeservice?

Ring oss på 413 43 413 for en hyggelig klokkeprat. Vi hjelper deg!

Trygg netthandel

Hos oss kan du handle trygt. Norsk selskap, norske forbrukerrettigheter.

Trygg netthandel på swisstime.no

Nyhetsbrev fra Swiss Time

Klokkeentusiast?

Vi varsler deg når nye klokkemerker er tilgjengelig i nettbutikken!

Swiss Time
pt> l>