DOXA

SUB 200 T.GRAPH

En nytolkning av den ikoniske 1969-modellen, SUB 200 T.GRAPH i stål, er limitert til 300 utgaver og har det historiske, originale VALJOUX 7734-urverket. SUB 200 T.GRAPH er trykktestet ned til en dybde på 200 meter, og er toppet med et ripebestandig safirglass med et antireflekterende belegg og utstyrt med DOXAs patenterte enveis roterende bezel.

DOXA

SUB 300T

I 1969 lanserte DOXA SUB 300T Conquistador, det første dykkeruret for allmennheten utstyrt med en heliumventil. 50 år senere hylles den banebrytende originalen med lanseringen av den nye SUB 300T, som ble presentert i september 2019. Dette dykkeruret med 3 visere, tilgjengelig i 6 urskivefarger, kombinerer de estetiske genene til SUB 300T Conquistador med de tekniske forbedringene som forventes av dagens dykkerur.

DOXA

SUB 300

I 1967 lanserte DOXA det revolusjonerende SUB-konseptet, som ble ansett for å være det første virkelig spesialdesignede dykkeruret som er tilgjengelig for et bredere publikum. De radikale innovasjonene klokken introduserte på den tiden, gjorde den snart til en standard for profesjonelle dykkere. Klokken er vanntett ned til en dybde på 300 meter, og var den første klokken som hadde en ensrettet bezel med en dobbel skala for dybde og dykketid, for å beregne en sikker oppstigning uten dekompresjonsstopp. Mest radikalt av alt: den oransje urskiven som gjorde lesbarheten betydelig bedre under vann.

DOXA

SUB 300 Carbon

Med en urkasse i karbon og et kammer i titan, har den ultralette SUB 300 Carbon en eksepsjonell motstandsdyktighet mot trykk. Dykkerklokken er tilgjengelig i 6 urskivefarger, og kommer med en tone-on-tone gummirem. SUB 300 Carbon utgjør en fascinerende kombinasjon av banebrytende teknologi og estetikk, inspirert av den legendariske stilen til den ikoniske SUB 300.

DOXA

SUB 300 Carbon Aqua Lung US Divers

Nye DOXA SUB 300 Aqua Lung US Divers er første DOXA-klokke laget i karbon, og kommer med svart gummirem. En begrenset serie på bare 300 klokker med COSC-sertifisert kaliber, i samarbeid med Aqua Lung.

DOXA

SUB 4000T

For første gang i historien til DOXA SUB-konseptet har den originale designen fra 1960-tallet blitt modernisert med en helt ny urkasse med mer avrundede kanter og en mer ergonomisk form. Det asymmetriske formen til det rustfrie stålet har også en integrert kronebeskytter. SUB 4000T kommer i en limitert utgave på 300 ur i versjonen utstyrt med stålbezel, og 200 utgaver i versjonen med safirbezel.

Gratis frakt

Vi leverer klokken hjem til deg i forsikret forsendelse med TNT eller Fedex. Helt gratis.

Norges mest joviale kundeservice?

Ring oss på 413 43 413 for en hyggelig klokkeprat. Vi hjelper deg!

Trygg netthandel

Hos oss kan du handle trygt. Norsk selskap, norske forbrukerrettigheter.

Trygg netthandel på swisstime.no

Nyhetsbrev fra Swiss Time

Klokkeentusiast?

Vi varsler deg når nye klokkemerker er tilgjengelig i nettbutikken!

Swiss Time